Endnu et succesfuldt hjemmestævne

Idag var de lyserøde krigere i kamp, 4 af vores 5 hold har spillet og 3 af dem var på hjemmebane.

Serie 2 damer var de første på banen hjemme mod Bolbro. Det var et lidt langsomt spil som Bolbro kom til Munkebjergskolens hal med og det trak også vores piger ned. Dog var pigerne overlegne i kontrafasen og fik dermed en masse nemme mål som endte med at afgøre kampen - slutresultatet blev en sejr på 19-13.

Derefter spillede vores serie 1 damer mod Svendborg. Damerne startede stille og roligt ud, men de skulle dog ikke bruge lang tid på at skaffe sig et solidt forspring, som endte ud med en storsejr på 30-18 til DSIO.

Dagens sidste kamp på hjemmebane var vores serie 1 herre mod Stenstrup IF 2. Dette var en lang, uskøn kamp med megen brok fra begge hold og nogle unge dommere der havde svært ved at styre løjerne. Begge Stenstrups målvogtere stod godt, så de lyserøde brændte en del mere eller mindre frie skud. Det var en lige kamp langt henad vejen, hvor forskellen ikke blev på mere end 2 mål, men heldigvis så trak vores herre det længste strå i sidste ende og vandt kampen 24-20.

Vi havde som nævnt også et hold som spillede på udebane. Det var vores serie 2 herrer, som var en tur i Ollerup/Skerninge. Det var en hård kamp, hvor DSIO ikke fik meget til at fungere og derfor endte med at tabe kampen 23-20. Det skal dog i den forbindelse nævnes at holdet var hårdt ramt af afbud til dagens kamp, så det var en udfordring i sig selv at stille hold.

Med disse 4 kampe spillet er status nu:
Serie 1 damer - 1. plads m. 8 point ud af 4 kampe
Serie 2 damer - 1. plads m. 8 point ud af 4 kampe
Serie 1 herrer - 3. plads m. 6 point ud af 4 kampe
Serie 2 herrer - 9. plads m. 2 point ud af 4 kampe

Vores dame fynsserie forsvarede i onsdags deres førsteplads hjemme mod Otterup HK, hvor det blev til en sikker sejr på 30-14 og holdet skal spille igen torsdag d. 2/11/17 ude mod Faaborg kl. 19:45.
Også serie 2 herrer skal spille torsdag - de skal dog en tur til Ørbæk og møde Østfyns HK 2 kl. 21:00.